内容标题5

  • <tr id='yvTHRS'><strong id='yvTHRS'></strong><small id='yvTHRS'></small><button id='yvTHRS'></button><li id='yvTHRS'><noscript id='yvTHRS'><big id='yvTHRS'></big><dt id='yvTHRS'></dt></noscript></li></tr><ol id='yvTHRS'><option id='yvTHRS'><table id='yvTHRS'><blockquote id='yvTHRS'><tbody id='yvTHRS'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='yvTHRS'></u><kbd id='yvTHRS'><kbd id='yvTHRS'></kbd></kbd>

    <code id='yvTHRS'><strong id='yvTHRS'></strong></code>

    <fieldset id='yvTHRS'></fieldset>
          <span id='yvTHRS'></span>

              <ins id='yvTHRS'></ins>
              <acronym id='yvTHRS'><em id='yvTHRS'></em><td id='yvTHRS'><div id='yvTHRS'></div></td></acronym><address id='yvTHRS'><big id='yvTHRS'><big id='yvTHRS'></big><legend id='yvTHRS'></legend></big></address>

              <i id='yvTHRS'><div id='yvTHRS'><ins id='yvTHRS'></ins></div></i>
              <i id='yvTHRS'></i>
            1. <dl id='yvTHRS'></dl>
              1. <blockquote id='yvTHRS'><q id='yvTHRS'><noscript id='yvTHRS'></noscript><dt id='yvTHRS'></dt></q></blockquote><noframes id='yvTHRS'><i id='yvTHRS'></i>
                欢迎光临聚设汇,装修找设≡计就上聚设汇!
                ?? 咨询电话:15602987227
                聚设汇
                首页 > 家装 > 容器 · 130㎡深色系复古精装房改造

                容器 · 130㎡深色系复古精装房改造

                项目名称 Project name:  容器

                项目地址 project address:成都市双流区

                项目类型 Project type:  私宅设计(精装房改造)

                项目面积 Project area: 130㎡

                设计机构 Design agency: 集间设计

                服务方式 service method: 全案设计

                施工团队 Construction team: 集间设计施工团队

                家像一个“容器”盛满我们的生活点滴。

                这是一套130㎡的精装房,屋主是两个刚步入职场的年∮轻人,男主人喜欢冷色调、硬朗,女主人喜欢复∮古。精装房改造原始硬装是原木色调,非屋主所◢好,屋主希望把家装成自己喜欢的格调是年轻人对家应有的卐态度。此次设计需要控制成本在不动硬装的情况下↙实现变身,因此我们保留了原始地面、卧室顶面、厨房、卫生间、原有木门。

                客厅⌒保留了原始灰色地砖,把本来白色的墙面改成深色漆,让空间更有质感。阳台原有门拆除扩充客厅空间。精装房改造沙发改为对坐设计既能增加家人交流▲互动又能释放餐厅空间。为了空间◣舒展流动,我们将阳台纳入客厅。原有↑阳台地面与客厅地面存在高差,我们拆除原有地砖找了相同型号地砖铺贴保持与客厅地面齐平。

                The living room retains the original gray floor tiles, and the original white walls are changed to dark paint to make the space more textured. The original door of the balcony was removed to expand the living room space. The sofa is changed to a sitting design, which can not only increase the communication and interaction of the family, but also free up the dining room space. In order to stretch and flow the space, we incorporate the balcony into the living room. There is a height difference between the original balcony floor and the living room floor. We removed the original floor tiles and found the same type of floor tiles to keep them flush with the living room floor.

                屋主在闲暇时间喜欢喝酒,我们在阳台搭建后增☆加了酒柜,推车替代传统边几,方便移动。

                The homeowner likes to drink in his spare time. We added a wine cabinet after the balcony was built, and the cart replaces the traditional side table, which is easy to move.

                精装房改造客厅原有顶面拆除,无主灯设计增加光源的同时安装风管机,家具软装我们多选用暖色调打造时尚空间。岩板电视墙是男主人指定的材质,岩板质感、壁炉为空间增加一丝暖意。

                The original top surface of the living room is removed, and there is no main lamp design to increase the light source while installing the air duct machine. For soft furnishings, we choose warm colors to create a fashionable space. The slate TV wall is the material designated by the male host. The slate texture and fireplace add a touch of warmth to the space.

                成都集间设计

                设计收费:300 元/平             

                擅长类型: 住宅

                在线咨询

                扫描二维码关注我※们的微信

                深圳市聚设汇文化传媒有限公司
                主编热线:15602987227
                总部:深圳市南山区」侨香路4068号智慧广场C栋4楼
                佛山、东莞、成都、重庆、福州、厦门、南昌、武汉、
                杭州、苏州、温州、郑州、长春、沈阳、贵阳、柳州、
                哈尔滨、九江等㊣ 城市设立办事处
                ? 2017-2021 Jsheh.com 版权所有 粤ICP备17079093号
                展开
                回到顶部